zalm

Voorgerechten

* Opgevuld tomaatje met grijze garnalen op een fris bedje sla € 8.50
* Bord van gerookte zalm met  aangepaste garnituur € 8.50
* Ganda op z’n  best met meloen en porto € 8.00
* Rundscarpaccio op de wijze v/d chef € 10.00
* Winterslaatje met scampi gegarneerd met garnalen en meloen € 9.50
* Vissersbordje “ fijnproever van het huis “ € 11.00

scampi

* Visserspotje gevuld met lekkernij uit de zee € 8.50
* Scampi’s op de wijze v/d chef € 9.50
* Duo van zalm en tong op een bedje van vers gebakken spinazie € 9.25
* St-jacobspotje v/h huis € 9.50
* Tongrolletjes in een roomsausje met garnaaltjes en bieslook € 8.50
* Zalmfilet badend in een kruiden saus € 8.00
* Kaaskroketten van het huis met garnituur (2st) € 4.75
* Garnaalkroketten van het huis met garnituur (2st) € 6.50