Wij zorgen voor een complete maaltijd voor al privé- of bedrijfsavonden met keuze uit uiteenlopende gerechten met fijne vleessoorten, verse groentjes en aperitiefhapjes en ook desserts.

Aperitiefhapjes
Tomaat mozzarella | € 1.85/pers. |
Rundscarpaccio | € 2.00/st. |
Tartaar van zalm | € 1.95/st. |
Hapje met wildpastei en uienconfijt | € 1.95/st. |
Scampi met Italiaans tomaat | € 2.00/st. |
Borrelglaasje gevuld met lekkernij (krab, tonijn, zalm, ...) | € 2.00/st. |
Borrelglaasje gevuld met grijze garnalen | € 2.25/st. |
Tappasschotel (min. 4 pers.) | € 11.00/pers. |
Olijven, kaasblokjes, Spaanse salami, gamba´s, ansjovis, haringrolletjes, halfgedroogde tomaten, tapenades met koekjes … |
|
Gebakken mini kippeboutjes | € 0.95/st. |
Huisgemaakte warme ovenhapjes | € 1.25/st. |
Mini pizzabroodjes | € 1.30/st. |
Mini garnaalkroket | € 1.15/st. |
Mini kaaskroket | € 0.98/st. |
Ovenkommetjes van scampi in pittig sausje | € 2.25/st. |
Ovenkommetjes van kip curry | € 2.00/st. |
Ovenkommetjes van Sint-Jacob vrucht | € 2.50/st. |
Ovenkommetjes lekkernij van vis | € 2.50/st. |
Ovenkommetjes van zalm met bearnaisesaus | € 2.45/st. |

Soepen
Agnes sorelsoep | € 3.85 / l |
Romig soepje van Asperge | € 5.85 / l |
Populair tomatensoep met gehaktballetjes | € 3.85 / l |
Romig soepje van verse tomaat, ham en kaas | € 4.00 / l |
Culinaire vissoep v/d chef | € 7.00 / l |
Bospaddenstoelensoep | €5.45 / l |
Tip : Een soepje kan ook als aperitiefhapje dienen.

Koude voorgerechten
Opgevuld tomaatje met grijze garnalen op een fris bedje sla dagprijs
Bord van gerookte zalm met pijpajuintjes en dille € 12.00 / pers
Ganda op z’n best met meloen en porto € 10.00 / pers
Rundscarpaccio op de wijze v/d chef € 11.00 / pers
Winterslaatje met scampi gegarneerd met garnalen en meloen € 12.50 / pers
Vissersbordje "fijnproever van het huis" € 14.00 / pers

Warme voorgerechten
Visserspotje gevuld met lekkernij uit de zee € 14.45 / pers
Scampi’s op de wijze v/d chef 8st. € 12.45 / pers
Gegratineerde visschelp € 8.25 / st.
Samenspel Sint-Jacobnootje en scampi op een bedje van zalm € 14.85 / pers
Tongrolletjes in een roomsausje met garnaaltjes en bieslook € 12.50 / pers
Zalmfilet badend in een kruiden saus € 11.00 / pers
Huisgemaakte kaaskroketten € 2.85 / st.
Huisgemaakte garnaalkroketten € 4.00 / st.

Hoofdgerechten
Jachtgebraad op grootmoeders wijze met stukjes spek en champignons | € 11.00 / pers |
Orloffgebraad voor fijnproevers | € 11.00 / pers |
Varkenswangetjes in verfijnd sausje met stukjes spek en champignons | € 16.00 / pers |
Varkenshaasje mooi Rosé gebakken in een peper / grand veneur/ champignon saus | € 14.00 / pers |
Beenham in mosterdhoning / pepersaus | € 11.00 / pers |
Kalkoenbout (ontbeend) in portosaus | € 12.45 / pers |
Kalkoen orloffgebraad | € 12.85 / pers |
Kalkoen nootjes met kruiden mosterd saus | € 11.00 / pers |
Stoofpotje van kalkoen | € 9.98 / pers |
Borst van jonge kalkoen in een romige saus van roze peper | € 11.00 / pers |
Opgevulde kalkoen filetgebraad met zachte portosaus | € 13.45 / pers |
Opgevulde kiprollade Appel/veenbes | € 12.45 / pers |
Fazantefilet in een zacht wildsausje | € 16.85 / pers |
Eendeborstfilet met peper/grand veneur/sinaasappelsaus | € 15.45 / pers |
Stoofpotje van hert | € 16.45 / pers |
Filet van hertekalf in een wildsausje met garnituur van bospaddenstoelen | € 19.95 / pers |
Parelhoenfilet in poivrade met garnituur van bospaddestoelen | € 17.95 / pers |

Garnituur
Warme groente schotel ( boontjes in spek, jonge worteltjes, witloofstronk, broccoli/bloemkool, peertje) | € 6.00 /persoon |
Verse groentjes (mix sla, tomaat, boontjes, geraspte worteltjes Broccoli , bloemkool salade) | € 5.00 /persoon |
Appeltjes met veenbessen (enkel met kerst & oudjaar) | € 2.85 p/st |
Mini peertjes (gewoon of rode) (enkel met kerst & oudjaar) | € 1.45 p/st |

Aardappelgarnituur
Verse aardappelkroketjes | € 0.30 /st |
Verse voorgebakken frieten | € 3.45 / kg |
Aardappelpuree | € 2.65 / Pers |
Gratin dauphinois | € 3.45 / pers |
Verse mini aardappelkroketjes | € 0.28 / st |
Bak - aardappelen | € 2.95 / pers |
Aardappelsalade (250gr/pers.) | € 2.75 / pers |
MINI BURGER FESTIJN
ALL-TOGETHER-MENU
2 Wervikse burgers, 2 kaasburgers, 2 Mexicoburgers + 1 kippenburger
7 broodjes + prikker
***
GARNITUUR : Salade, tomatenschijfjes, rode ui, geroosterde uitjes, augurken, Spek, kaas
***
SAUSJE : Tartaar, cocktail, burgersaus
***
DIT KAN JE DE GENODIGDEN LATEN BAKKEN OP EEN GRILL/TEPPANYAKI PLAAT
€ 17.50 / pers.
Aperitiefhapjes
* * * *
Populaire tomatensoep
* * * *
Kaaskroket of Garnaalkroket
2 Stuks met Cruditeiten
* * * *
Kalkoenfilet in roze pepersaus/Champignon
* * * *
€ 32.00/35.00/Pers
FINESSE MENU
FIJNPROEVERS MENU
Aperitiefhapjes
* * * *
Romig soepje van Asperge
* * * *
Tongrolletjes in garnaalsaus
* * * *
Varkenswangentjes op Wijze van de Chef
* * * *
€ 42.50 / pers
Aperitiefhapjes
* * * *
Bisque Van Garnalen
* * * *
Scampi’s van de chef vergezeld van een pittig sausje
* * * *
Filet van Hertekalf in wildsaus
Garnituur van boschampignon
* * * *
€ 48.50 / pers
Assortiment verse vleesspecialiteiten voor de hobbykoks (verkrijgbaar op bestelling)
Rundsvlees : Rosbief, tournedos, côte a l’os, filet pure, rundstong ............... |
Kalfsvlees : Kalfsgebraad, kalfshaasje, kalfstournedos . |
Varkensgebraad : Gelardeerd, ardeens gebraad, varkenshaasje, steak v/h huis, orloffgebraad, Werviksgebraad, ... |
Lamsvlees : Lamsbout, lamskroontje, lamssteaks ... |
Gevogelte : Kalkoenroulade, kalkoen al of niet opgevuld, finesse gebraad, kalkoenbillen, ... |
Wild (enkel tijdens seizoen) : Fazant, parelhoenfilet, everzwijn, hertekalffilet, eendeborst, kwartels al of niet opgevuld, ... |
Sauzen apart te verkrijgen 12,00/liter
Jagersaus
Béarnaise
Roze pepersaus
Champignonsaus
Portosaus
Wildsaus
Stroganoffsaus
Provençaalsaus
Vissaus
Groene pepersaus
Jussaus
enz…
Aperitieven en Wijnen
Charmelieu
Cava
Porto Montana White
Cocktail Slagerke
Elixier de Roules
Porto Montana Fine Tawny
Finesse wijn rood/wit
Picon *enkel tijdens oudejaar
Koude vleesschotel
Tomaat gevuld met vleessalade/preparé
Hamrolletje met Asperge
Gandaham met meloen
Fijnkost salami
Kippewit
Filet Sax
Gebakken rosbief
Kippenboutje
Opgevuld eitje
Paté v/h huis
€14.50/pers.
Koude visschotel
Tomaat tonijn / garnaal (+5 euro)
Gerookte zalm
Gerookte heilbot
Gestoomde zalm
Tongrolletje
Forrelfiletje
Scampi
Opgevuld eitje
Rivierkreeftjes
Krabbe
€ 24.50/ pers.
Koude Vlees en visschotel
Tomaat tonijn/garnaal (+5 euro)
Gerookte zalm
Gerookte forelfilet
Gestoomde zalm
Gevuld eitje
Gandaham meloen
Hamrolletje met asperge
Fijnkost salami
Kippewit
Rivierkreeftjes
Paté v/h huis
€22.50/pers.
Al onze koude schotels zijn rijkelijk versierd met vers fruit.
Koude Schotel op 1 persoonsborden
Koude vleesschotel (5 vleessoorten) met tomaat vleessalade | € 11,50 |
Koude vleesschotel (7 vleessoorten) met tomaat garnaal | € 19,50 |
Koude vleesschotel (7 vleessoorten) met tomaat garnaal, gestoomde zalm | € 24,50 |
Koude visschotel | dagprijs |
Groenten en sauzen zijn inbegrepen | |
Supplement: | |
Aardappelsalade | € 2,75/pers |
Pastasalade | € 2,95/pers |
Breugelbuffet
vanaf 4 personen
€17.50/pers.
Paté v/h huis
Hoofdvlees
Ham v/h huis
Vleessalade
Bloedworst (seizoen gebonden)
Koude groentjes + €5 / pers.
Hoeve spek
Gerookte ham
Kippewit
Preparé
Droge worstjes
Lookworstjes
Gebakken worst
Kruiden salami
Witte pens
Rilette
Gehakt
1 soort kaas vb. Passendaele
Half broodje en halve aardappel
Teppanyaki
vanaf 6 personen
€24.50/pers.
Teppanyaki betekend letterlijk “ grillen op de bakplaat “ en komt uit Japan. Het voordeel van teppanyaki is dat je kan bakken zonder vetstof te gebruiken en je kan zowel vis, vlees als groentjes bakken.
Onze Teppanyaki bestaat uit :
Shikoku scampi 2st.
Sendai zalmspie
Hakkaido st. jacobnoot
Hiragana kabeljauw
Fukui lamskroon
Yamato varkenshaasje
Garan massela eendeborst
Witte pens
Takoyaki saucisje
Kaisechibeef steak
Ajam new life kalkoenspie
Kinder Teppanyaki €8.50/pers. :
2 worstjes Takoyaki
Hamburger Nagano
3 grillworstjes Tokio
Steak Kaisechbeef
Witte pensje 2st.
Supplementen teppanyaki :
Variatie van groentjes : courgettes, champignons, paprikaringen, boontjes met spek, …
Gemarineerde aardappelblokjes
Gezelligheidsschotels
Gourmet € 14.50/pers.
Steak, brochette, cordon bleu, Mexico lapje, Chipolata, kaasburger, kipschnitzel, eitje, Boomstammetje, witte pens, beenhesp, slavink.
Gourmet v/d chef € 16.50/pers.
Steak, brochette, cordon bleu, Grieks lapje, chipolata, kaasburger, kipschnitzel,
Mexico lapje, lamsteak, Duo, witte pens, slavink, eitje gevuld, hesp, merguez.
Kindergourmet € 9.50/pers.
Kaasburger, chipolata, boomstam, kipschnitzel hamburger, slavink, grillworst, brochette.
Kinderfondue € 9.50 / pers.
Assortiment gehaktballetjes, witte pens, spekballetjes, mini chipolata, mini frikandellen.
Fondue €12.50/pers.
Rundsvlees, kipfilet, varkensvlees, kalkoenfilet, assortiment gehaktballetjes
Fondue special € 18.50 / pers.
Rundsvlees, kipfilet, varkensvlees, chipolata, kalfsvlees, witte pens, lamsvlees, assortiment gehaktballetjes, kalkoenfilet.
Steengrill/gekruid € 16.50/€ 18.50 pers.
Rumsteak, kalfslapje, lamskotelet, varkenshaasje, ardeense kippefilet, chipolata, chefburger, kaasburger, beenham
Supplement
Verse groentjes € 5.00 / pers.
Sausje ( tartaar, cocktail) € 1.00 / pers.
Gebakken aardappeltjes € 2.95 / pers.
Verse frietjes € 3.45 / kg.
Partybroden € 9.00 (niet verkrijgbaar tijdens de eindejaarsperiode)
Mini belegde broodjes die rijkelijk gevuld zijn met fijne vleeswaren, kaas en visspecialiteiten en die mooi gepresenteerd worden in een mand. (7 broodjes per persoon)
Mini belegde broodjes kunnen ook los besteld worden aan 1,20 euro stuk (min 30 stuks) deze worden gepresenteerd in een doos zonder groenten.
Iedere dag ( met uitzondering van zondag ) vers stokbrood met of zonder groentjes en volgens eigen keuze belegd.
OPGEPAST !! De prijzen van de folder kunnen wijzigen volgens marktprijs
Richtlijnen
Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en de nodige aandacht aan uw bestelling te kunnen garanderen, vragen wij u om te bestellen :
Voor kerstavond en kerstdag – TEN LAATSTE 15 DECEMBER
Voor oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag – TEN LAATSTE 17 DECEMBER
OPGELET!
Week van Kerst en Nieuwjaar openingsuren :
23 december 08u00-12u00 Afhalen bestelling
24 december Afhaling bestelling van 10u00 tot 16u30
25 december Afhaling bestelling van 10u30 tot 11u00
26 december t.e.m. 4 januari winkel gesloten
31 december 10u00-16u30 Afhaling bestelling
01 januari Afhaling bestelling van 10u30 tot 11u00
Als wij al onze producten netjes en verzorgd willen afleveren, zijn wij genoodzaakt borg te vragen voor, spiegels, borden, schalen, …… enz.
Deze borg ontvangt u terug bij het in GOEDE staat terugbrengen van deze goederen.
TIP : Om een vlot verloop bij het afhalen van jullie gerechten te garanderen raden wij jullie aan om te betalen bij het plaatsen van jullie bestelling. Vergeet natuurlijk niet jullie bestelbon. Dank bij voorbaat.