stoof

Hoofdgerechten

* Jachtgebraad op grootmoeders wijze met stukjes spek en champignons € 7.50
* Orloffgebraad voor fijnproevers € 7.80
* Varkenswangetjes in verfijnd sausje met stukjes spek en champignons € 8.85
* Varkenshaasje mooi Rosé gebakken in een sausje met groene pepers € 9.50
* Kalkoenorloff voor fijnproevers € 7.50
* Kalkoenfilet gevuld met een farce badend in een verfijnd jagerssausje € 8.20
* Kippe oesters in stroganoffsaus met stukjes tomaat € 8.50
* Fazantefilet in een zacht wildsausje € 12.95
* Struisvogelfilet vergezeld van groene peper € 9.50
* Stoofpotje van hert € 7.90
* Filet van hertekalf in een wildsausje met garnituur van bospaddestoelen € 12.95
* Parelhoenfilet in dragon saus

Onze hoofdgerechten zijn niet voorzien van groenten en aardappelbereiding. Deze garnituren kunt u naar persoonlijke voorkeur zelf samenstellen uit onderstaande bereidingen.

Sauzen

Jagersaus
Champignonsaus
Stroganoffsaus
Groene pepersaus
Béarnaise
Portosaus
Provençaalsaus
Jussaus
Roze pepersaus
Wildsaus
Vissaus
enz...

Aardappelbereidingen

* Verse aardappelkroketjes € 0.25 /st
* Verse voorgebakken frieten € 2.60 / kg
* Aardappelpuree € 2.00 / Pers
* Gratin dauphinois € 2.50 / pers
* Verse mini aardappelkroketjes € 0.15 / st
*Bak - aardappelen € 2.00 / pers

Groentjes

* Appeltjes met veenbessen € 2.00 p/st

* Mini peertjes (gewoon of rode) € 1.00 p/st

* Gegratineerde tomaat € 1.00 p/st

* Boontjes in spek € 0.90 p/st

* Loofworteltjes € 0.98 p/st

* Witloofstronk € 0.98 p/st

* Warme groente schotel ( boontjes in spek,loofworteltjes, peertje, witloofstronk, tomaatje provençiaal ) € 4.00 /pers.